Pensioen

Pensioen voor u en uw werknemers

Natuurlijk wilt u als werkgever goede werknemers aan uw bedrijf binden. Door goed voor uw werknemers te zorgen, zorgt u ook voor de continuïteit van uw bedrijf. Bij goed werkgeverschap hoort onder meer het bieden van een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Daar hoort ook een goed pensioen bij.

Pensioen is maatwerk. U heeft immers specifieke wensen. Pensioen is ook complex. Dit komt door de vele fiscale en arbeidsrechtelijke regels die er gelden en die bovendien nog wel eens wijzigen. Pensioen blijft daardoor een dynamisch en een continu proces.

Neem contact op met Olivier voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal hij u mee nemen in de mogelijkheden en zullen wij, indien gewenst, voor u een offerte maken voor het Pensioenadvies.

Pensioen communicatie

Van der Kuil Financieel Advies kan u ook helpen uw pensioen regeling duidelijk uit te leggen aan uw medewerkers. Tijdens een medewerkersbijeenkomst zullen wij in begrijpelijke taal, ondersteund met een presentatie, uitleggen wat u voor uw medewerkers doet op het gebied van Pensioen. Mochten uw medewerkers aansluitend nog vragen hebben of behoefte aan een individueel gesprek, dan helpen wij u daar ook mee.

Indien u Van der Kuil Financieel advies uw pensioenregeling wilt laten beheren, dan komen wij daar graag met u over in gesprek. Pensioen is een secundaire arbeidsvoorwaarde en uw werknemer mag best weten wat u daar als werkgever aan doet en wat het voor uw medewerker betekent.

Olivier van der Kuil heeft vele jaren als adviseur gewerkt voor een groot Intermediair op de zakelijke markt met als aandachtsgebied Employee Benefits, met de specialisatie Pensioen en is in bezit van het WFT Pensioendiploma.

Voor het bespreken van uw wensen kunt u contact opnemen met Van der Kuil Financieel advies. Tijdens een vrijblijvend gesprek zullen wij u toelichten wat wij voor u kunnen betekenen.

Kennismakingsgesprek

Vragen of wilt u een kennismakingsgesprek? Neem dan direct contact op met Van Der Kuil Makelaardij. Bel of WhatsApp ons via +31 624750248.

Vul ons contactformulier in