Ik heb een woning en...

Het klinkt misschien wat vreemd, maar ook uw hypotheek is aan onderhoud onderhevig. Niet in de laatste plaats door wijzigingen in uw privésituatie, maar ook door meer algemene (markt)ontwikkelingen.

Wat gebeurt er met de hypotheekrenteaftrek en welke gevolgen heeft dat voor mij? De hypotheekrente stijgt of daalt, hoe kan ik daar voor mijn situatie het beste mee omgaan?

Slechts 2 vragen die voor bijna iedereen aan de orde zijn en die ook een belangrijk vraagstuk kunnen zijn in uw gezinssituatie.

Een jaarlijks update gesprek met uw hypotheekadviseur van Van der Kuil Financieel Advies voorziet u van antwoorden op deze belangrijke en actuele zaken. Naast dat uw hypotheek samen met u wordt bekeken en getoetst, kan er in uw gezinssituatie iets veranderd zijn wat van invloed is op de financiële huishouding en mogelijk een aanpassing vraagt in uw hypotheek. Maar we kijken ook naar de mogelijkheden voor het verlagen van uw maandlasten en zullen u, daar waar mogelijk helpen dit in te richten.

Voor het beheren van uw hypotheek, door deze jaarlijks met u te bekijken, toetsen en waar nodig te updaten, vragen wij een beheersfee. Ga hiervoor naar dienstverlening en tarieven.

Wij luisteren, adviseren en helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Meer weten over uw hypotheek mogelijkheden?

Neem dan direct contact op met Van Der Kuil Makelaardij. Bel of WhatsApp ons via +31 624750248.

Vul ons contactformulier in