Een taxatierapport nodig?

Een taxatierapport is nodig voor de financiering van de aankoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek. Belangrijke zaken waarbij u op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen. En juist in deze tijd waar in het verleden behaalde woningprijzen bij verkoop niet langer vanzelfsprekendheid zijn, is een juiste en volledige onderbouwing van een getaxeerde waarde voor alle betrokkenen van groot belang. Een gevalideerd NWWI taxatierapport zorgt hiervoor.

De kwaliteit

Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. Het NWWI is door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (uitvoerder van de NHG) erkend als validatie-instituut en door DNV ISO 9001:2015 gecertificeerd volgens de normen zoals deze door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) zijn opgesteld. Alleen de taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Op dit moment zijn er ruim 4.600 NRVT taxateurs bij het NWWI aangesloten.

Een NWWI Taxatierapport aanvragen? Van Der Kuil Makelaardij kan dit voor u, maar u kunt ook zelf een rapport aanvragen. Ga hiervoor naar de website: www.nwwi.nl en klik op ‘Rapport Aanvragen’.

Heeft u ook verkoop- of aankoopplannen?

Neem dan direct contact op met Van Der Kuil Makelaardij. Bel of WhatsApp ons via +31 624750248.

Vul ons contactformulier in