Onze dienstverlening en kosten

Een volledig hypotheekadvies en de bemiddeling bij een hypotheek voor de aankoop van een woning, is doorgaans zo’n twintig tot dertig uur werk. Tijdens het adviestraject krijgt u toegang tot uw persoonlijk digitaal dossier en kunt u online de voortgang volgen, documenten uploaden en desgewenst communiceren met uw adviseur.

Wij inventariseren uw wensen en behoeften waarbij het voor ons belangrijk is dat u centraal staat. U ontvangt van ons een advies m.b.t. de mogelijke hypotheekoplossingen, eventuele afdekking van risico’s en de maandelijkse lasten.

Nadat u uw akkoord heeft gegeven op een hypotheekoplossing, gaan wij voor u de hypotheekmarkt op om er voor u een gunstige en passende geldverstrekker bij te vinden. Wij zijn geheel onafhankelijk en proberen voor u de meest gunstige invulling te vinden.

In onze tarieven maken wij onderscheid tussen een starter op de woningmarkt en een doorstromer. Het adviseren van een doorstromer op de woningmarkt is complexer dan wanneer het een starter betreft.

U kunt ons ook uw hypotheek laten beheren, waarbij wij deze jaarlijks met u bekijken, toetsen en waar nodig updaten en wij u eerste aanspreekpunt zijn voor vragen.

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek is voor beide partijen een moment om te bepalen of er een basis is voor een samenwerking en is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we met u wat uw wensen en verwachtingen zijn en of en hoe wij daar invulling aan kunnen geven. Na dit gesprek kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze dienstverlening.

Tarieven

Tarieven hypotheekadvies

  • Starters € 2500,- (aankoop eerste woning)
  • Doorstromers € 3.000,-
  • Relatie beëindiging (prijs op aanvraag)

Tarieven beheer hypotheek

  • Beheersfee € 9,95 inclusief btw per maand (1 bezoek per jaar, onbeperkt telefonisch of mail contact)
  • Uurtarief € 135,- inclusief btw

Voor maatwerkadvies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten over uw hypotheek mogelijkheden?

Neem dan direct contact op met Van Der Kuil Makelaardij. Bel of WhatsApp ons via +31 624750248.

Vul ons contactformulier in