Zonnewende 73 Apeldoorn

HELAAS TE LAAT!

VERKOCHT

Zonnewende_73_Apeldoorn_04

In de wijk “Osseveld-Oost” gelegen, modern uitgebouwde eengezinswoning met dakterras. De woning kenmerkt zich door haar ruime opzet, veel lichtinval en speelse vide (voorzien van veiligheidsglas) naar de werk- hobbyruimte op de eerste verdieping.

De woning is voorzien van een open keuken, badkamer en 2 toiletten. Gunstige ligging met vrij uitzicht aan de voorzijde naar een speeltuin. De diepe tuin is v.v. houten berging en achterom. De woning is gebouwd in 1997.

Indeling:

Begane grond: Entree/hal v.v. meterkast en toilet, open keuken met combi-magnetron, 5 pits gaskookplaat, vriezer en vaatwasser. Mooie tuingerichte en ruime woonkamer met trapkast. De woonkamer krijgt via de vide door de hobby- werkkamer op de 1e verdieping veel lichtinval.

1e Verdieping: Overloop, 1 slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkastenwand, lichte hobby- werkkamer, met door veiligheidsglas afgeschermde vide en Frans balkon aan de voorzijde.

Info: De woning is uiteraard goed geïsoleerd, o.a. voorzien van dubbele beglazing en voorzien van een Intergas CV-ketel uit 2014. Het perceel heeft een grote van 115 m2 en een woonoppervlakte van 129 m2. De zonneboiler is uitgeschakeld.

De woning ligt zeer centraal nabij het winkelcentrum ’t Fort, uitvalswegen A1 en A50, het NS-station Woudhuis-Osseveld, diverse basisscholen en op 10 minuten van het stadscentrum.

Enter your keyword