Aankoopbegeleiding

MAKELAARDIJ

Hoe werkt aankoopbegeleiding?

Heeft u een mooie woning gezien die u graag wilt kopen en heeft u inmiddels de eerste bezichtiging achter de rug, dan begeleiden wij u graag verder tijdens het aankoopproces.

Wij begeleiden u tijdens het volledige aankoopproces vanaf de 2de bezichtiging tot en met de sleuteloverhandiging bij de notaris. Ook eventuele nazorg is bij de prijs inbegrepen!

Wanneer u ervan overtuigd bent dat u uw droomhuis heeft gevonden, spelen er daarbij al snel een aantal belangrijke vragen, zoals ”Wat is de woning nu echt waard?” en “Hoe is de bouwkundige staat van het pand? ”

Dan volgen ook nog de nodige juridische vraagstukken die er bij komen kijken. Met al deze vragen kunnen wij u helpen.

Daarnaast adviseren wij u over de onderhandelingsstrategie en zullen uw bod mondeling en schriftelijk overbrengen op de verkopende partij.

Als u uw droomhuis dan heeft aangekocht, begeleiden wij de juridische kant van de aankoop en de afhandeling voordat we samen naar de notaris gaan voor de daadwerkelijke overdracht!

De prijs voor aankoopbegeleiding is afhankelijk van welke dienstverlening u bij ons afneemt.

Wilt u een huis aankopen en nemen wij uw oude woning in de verkoop, of koopt u uw eerste huis en wilt u ook graag geadviseerd worden door Van der Kuil Makelaardij dan zullen wij voor u een prijs op maat maken.

Indien u uw huidige woning via Van der Kuil Makelaardij verkoopt en wij verzorgen tevens uw hypotheek, dan betaalt u geen kosten voor de aankoopbegeleiding waarbij een maximum geldt van 3 bezichtigingen.

Neem contact op

Heeft u ook verkoop- of aankoopplannen?

Nodig Van der Kuil Makelaardij bij u thuis uit.  Bel of WhatsApp ons via 06-24750248.

Enter your keyword