De Terrassen 12 Apeldoorn

Aangekocht

De Terrassen 12 - Apeldoorn

1e verkoop

Fraai en rustig gelegen aan groenstrook met prachtige eiken in Osseveld Oost ruim en duurzaam woonhuis type 2/1 kapwoning in jaren 30-stijl met uitgebouwde en tuingerichte living, aangebouwde garage met gezellige veranda, een houten tuinhuisje, tuin op het zuid-oosten van 20 meter diep en 10 meter breed (met achterom). Aan de zijkant van het woonhuis voor de aangebouwde stenen garage ligt een oprit voor 2 auto’s. De woning is een duurzaam en zeer goed geïsoleerd ruim woonhuis met een definitief EPA A-label van 2003. Totaal perceel 286 m2. De woning heeft 5 kamers (mogelijkheid voor een 6e kamer op de 2e etage) en heeft een woonoppervlak van 155 m2 en een inhoud van 593 m3. Bouwjaar 2003/2004.

Indeling:
Entree, hal/gang, vrijdragend toilet, moderne meterkast, tuingerichte ruime living met trapkast, half open woon/eetkeuken (gemoderniseerd 2017) met alle denkbare inbouwapparatuur. De keuken heeft een speelse erker voor inzicht in de straat en uitzicht op voorgelegen groenstrook met de prachtige eikenbomen. Fraaie plek!

1e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, licht betegelde badkamer met ligbad, douchehoek, vrijdragend 2e toilet en dubbele wastafel.

Vaste trap naar ruime 2e verdieping:
Ruime overloop met bergruimte, aansluiting wasapparatuur, CV-combiketel 2017 CW5, warmte-terug-win en zonneboiler/collector, bergvliering. De ruime L-vormige 4e slaapkamer met dakkapel is makkelijk op te delen in 2 kamers, thans prachtige tienerkamer met slaap- en studeerruimte.

Enter your keyword