Achterdorperweg 6 Emst

Onder voorbehoud

AANGEKOCHT

220_1440

Schitterend gelegen vrijstaand woonhuis.

In het prachtige landelijke buitengebied van de gemeente Epe kunnen wij u deze eenvoudige vrijstaande woning te koop aanbieden.

Het bijbehorende perceel is groot 10.880 m² en bestaat thans uit grasland, tuin en erf. De woning is uniek gelegen aan het einde van de Achterdorperweg. Aan de zuidzijde grenst het perceel aan een beekje. Door de schitterende ligging kunt u vanaf dit terrein genieten van een prachtig uitzicht, rust, ruimte en privacy.

De woning is gelegen te midden van de landerijen. Het dorp Emst met alle basisvoorzieningen zoals lagere scholen, supermarkt, slagerij en horecagelegenheden bevindt zich op circa 1.7 kilometer. Vaassen ligt op ca. 3 kilometer. Tevens is recreatiegebied het Kievitsveld op circa 1 kilometer gelegen.

De woning ligt centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Zwolle en Deventer. Alle zijn binnen 25 minuten autorijden te bereiken. De oprit van de snelweg A-50 is binnen 7 minuten autorijden te bereiken.

Thans is op het terrein een eenvoudige vrijstaande woning aanwezig. Deze dient gemoderniseerd/gerenoveerd te worden. Het bestemmingsplan Buitengebied gemeente Epe laat eventueel ook de bouw toe van één vrijstaande woning met een maximale inhoud van 750 m³. Indien u wilt nieuw bouwen dient u wel de huidige opstallen te slopen.

Enter your keyword